WinterPRET voor kinderen en jongeren met een beperking

Gepubliceerd op: 6 december 2023

Deze kerstvakantie organiseert Stichting Sport-Z een sportieve ochtend voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Op dinsdag 2 januari kunnen zijn meedoen aan een sportochtend (10.00-12.00 uur) in Sporthal Alkmaar-Noord (Arubastraat 4). Deelname is gratis aanmelden kan via www.sport-z.org/winterpret. 

Hoewel er in de kerstvakantie diverse sportactiviteiten georganiseerd worden door verschillende aanbieders en organisaties, zijn er altijd kinderen en jongeren die hier niet aan kunnen deelnemen aan dit aanbod. Sport-Z is van mening dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor diegenen met een beperking. Daarom organiseert Sport-Z in samenwerking de jongeren die het MDT traject van Set Your Life Goals volgen, deze kerstvakantie WinterPRET, een leuke sportochtend waar het opdoen van een plezierige succeservaring voorop staat.

Tijdens de sportochtend op 2 januari kunnen deelnemers genieten van leuke sporten en spelletjes. Er is voldoende professionele begeleiding aanwezig, zodat de deelnemers zelfstandig het programma kunnen doorlopen. Voor ouders/verzorgers is er de mogelijkheid aanwezig te blijven als dit van toegevoegde waarde is voor de begeleiding van de deelnemer.

Aanmelden kan via www.sport-z.org/winterpret. Wie eerst meer informatie wilt kan contact opnemen met Jelle Zuijdam, via j.zuijdam@sport-z.org of 06 34 16 89 01