VakantiePRET voor kinderen en jongeren met een beperking

Gepubliceerd op: 12 april 2023

Deze meivakantie organiseert Stichting Sport-Z een sportieve outdoor middag voor kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking. Woensdag 3 mei van 14.00-16.00 uur kunnen zijn meedoen aan Outdoor activiteiten bij Outdoorpark Alkmaar. De kosten bedragen € 5,- per deelnemer, aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret.

In de meivakantie organiseren diverse sportaanbieders en organisaties activiteiten, maar er zijn altijd kinderen en jongeren die hier niet aan mee kunnen doen omdat zij niet mee kunnen komen met dit reguliere aanbod. Sport-Z vindt dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor íedereen, ook als je een beperking hebt. Daarom organiseren ze deze vakantie VakantiePRET, een leuke sportdag waar het opdoen van een plezierige succeservaring voorop staat.

Bij deze activiteit staat het boogschieten, spelen van samenwerkingsspellen en het bedwingen van land- en waterobstakels op het programma. Sport-Z zorgt voor voldoende professionele begeleiding waardoor de kinderen zelfstandig het programma kunnen uitvoeren. Voor ouders/verzorgers is er de mogelijkheid aanwezig te blijven als dit van toegevoegde waarde is voor de begeleiding van de deelnemer.

Aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret. Betalen gebeurt op de dag zelf. Wie eerst meer informatie wilt kan contact opnemen met Thomas Botman, via t.botman@sport-z.org of 06 25 32 62 88.

Moverz begeleiden sportieve activiteiten in hun eigen stad.