Open training G-team VV Alkmaar op vrijdag 3 februari

Gepubliceerd op: 13 januari 2023

Vrijdag 3 februari van 17.30-18.30 uur organiseren Stichting Sport-Z en VV Alkmaar een open training. De speelsters van VV Alkmaar verzorgen een speciale training voor het G-team en iedereen die van voetbal houdt en het leuk lijkt mee te doen.  De sportieve avond vindt plaats op de trainingsvelden van VV Alkmaar, op het sportcomplex van AFC’34 aan de Robonsbosweg. Jongens en meiden van alle leeftijden zijn welkom, aanmelden kan via F.Wiemer@sport-z.org of 06-38324247. Aansluitend kunnen de deelnemers ervoor kiezen aan te sluiten bij het eten en de wedstrijd van VV Alkmaar tegen Feyenoord te kijken.

VV Alkmaar is in het najaar van 2021 gestart met het eerste G-team in de Eredivisie Vrouwen. De dames trainen maandelijks samen en spelen regelmatig een wedstrijd in het voorprogramma van VV Alkmaar. Bij de training op 3 februari kunnen geïnteresseerden ook aangeven of zij ook in het team willen gaan spelen. De training zelf staat open voor iedereen die gewoon van voetbal houdt en graag sportief bezig is.

Het G-team, de organisatie rond dit team en de trainingsavond worden mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Lokale Sportakkoord van Alkmaar. Wil jij jouw droom verwezenlijken, óf gewoon een hele leuke sportdag ervaren? Kijk voor meer informatie op www.sport-z.org/G-team. Je kan je individueel aanmelden, maar ook als bestaand G-team of groep (zowel dames als heren van alle leeftijden).