Open Atelier voor bewoners van de gemeente Bergen. 

Gepubliceerd op: 1 februari 2024

Het Open Atelier, georganiseerd door Sport-Z, is een nieuw project welke alle inwoners van de gemeente Bergen uitnodigt om deel te nemen aan een initiatief dat kunst en cultuur wil verankeren in lokale wijken. Het “Open Atelier” is een wekelijkse activiteit die elke maandag van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvindt bij Stichting Welzijn Bergen (Binnenhof 9). De activiteit start vanaf februari. Iedereen die meer kunst en cultuur aan hun woonomgeving wil toevoegen, is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Dit initiatief stimuleert bewoners om samen te werken, deel te nemen en bij te dragen aan de artistieke en culturele ontwikkeling van hun wijk. Kunst en cultuur spelen een cruciale rol bij het verhogen van het woonplezier en het bevorderen van verbinding in de gemeenschap. De kracht van het Open Atelier ligt in de toegankelijkheid van de activiteiten en de aandacht voor het individu. 

Tijdens het Open Atelier staat het gezamenlijk creëren, ontmoeten en verbinden centraal. Het biedt buurtbewoners de mogelijkheid om creatieve vaardigheden te verkennen, nieuwe mensen te ontmoeten en een positieve impact te hebben op hun directe omgeving. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en zinvolle manier om bij te dragen, het Open Atelier verwelkomt iedereen met open armen. 

Aanmelden is niet nodig; iedereen is welkom om op elk gewenst moment binnen te lopen en deel te nemen aan deze creatieve bijeenkomsten. Meer informatie kunt u op vragen bij Sander Kager via s.kager@sport-z.org of 06-38326768.