Nieuwe sportgroep in Egmond voor jeugd die baat heeft bij structuur

Gepubliceerd op: 22 december 2022

Dinsdag 24 januari start Stichting Sport-Z met een nieuwe sportgroep voor Egmondse jeugd van 8-12 jaar. Van 16.00-17.00 uur in sporthal de Watertoren kunnen kinderen die baat hebben bij structuur en veel persoonlijke aandacht komen sporten. Het betreft een lessenreeks van 4 achtereenvolgende weken. Aanmelden kan (gratis) via s.kager@sport-z.org.

Deze sportgroep wordt klein gehouden, zodat de sportcoach veel persoonlijke aandacht aan de deelnemers kan geven. Kinderen die gebaat zijn bij regelmaat zullen opbloeien van de structuur die in deze lessen geboden wordt. Tijdens het sporten wordt ook gewerkt aan sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en gedrag. Kinderen die hier soms moeite mee hebben groeien zonder dat zij het zelf door hebben elke les weer een beetje op deze vlakken. Laagdrempelig bewegen met een pedagogische inslag, dat vormt de basis van het aanbod, in een veilige omgeving en dichtbij huis.

De lessen vinden plaats op dinsdag 24, 31 januari, 7 en 14 februari, elke dinsdag van 16.00-17.00 uur in sporthal de Watertoren aan de Watertorenweg in Egmond aan Zee. Je kunt je aanmelden bij Sander Kager, via s.kager@sport-z.org of 06-38326768. Kijk ook op www.sport-z.org/sportgroepEgmond.