NIEUW: StoelYoga voor senioren in Castricum

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Bewegen en fit blijven, maar wel op een ontspannen manier? Dat kan vanaf maandag 28 november bij de nieuwe StoelYoga activiteit in dorpshuis ‘de Kern’ in Castricum! Elke maandagochtend van 10.15-11.00 uur vinden de lessen plaats onder begeleiding van een professionele yogadocent van Stichting Sport-Z, die ervaring heeft met bewegen voor senioren. Aanmelden voor een gratis proefles kan bij Annieke Kaptein, via A.Kaptein@sport-z.org of 06-43582291. Na het volgen van de proefles zin om vaker te komen? Dan zijn de kosten € 6,- per les (€ 5,- voor KBO leden).

Bij de StoelYoga doen we elke week weer nieuwe oefeningen, waarbij u gebruik kunt maken van een stoel voor de balans. Er is voor iedereen voldoende uitdaging uit de les te halen, samen plezier maken en elkaar ontmoeten zijn ook belangrijk voor ons tijdens de les. Er zijn nog plekken vrij, dus aanmelden is mogelijk. Ook tijdens het seizoen kunt u nog instromen bij de lessen.

De lessen vinden elke maandag plaats van 10.15-11.00 uur in Dorpshuis ‘De Kern’ (Overtoom 15) in Castricum. In de schoolvakanties is er geen les. Meer informatie leest u op www.sport-z.org/stoelyoga.

rpt