Jongeren in de Mare kunnen ‘solliciteren’ op speciale Krajicek Scholarship functie in eigen wijk

Gepubliceerd op: 24 januari 2022

Stichting Sport-Z is op zoek naar enthousiaste jongeren die op en rondom het Krajicek Playground in de Mare leuke en sportieve activiteiten willen organiseren. De functie biedt een geweldige kans voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar die in de Mare wonen. Zij krijgen de titel van ‘Krajicek Scholarshipper’ voor één jaar toegekend. Naast een Nike kledingpakket ontvangen zij in ruil voor hun diensten een studiebeurs van maximaal € 1000,- én een Krajicek Scholarshipdiploma. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Jelle Zuijdam, via j.zuijdam@sport-z.org of 06-34168901.

De jongeren die het komende jaar als Krajicek Scholarshipper aan de slag gaan in de Mare, staan een sportief jaar te wachten. Zij dragen op een positieve manier bij aan de buurt en leren hoe ze (wekelijks) activiteiten en evenementen organiseren. Hierover worden ze onderwezen via de Krajicek Academy, waarbij ze via verschillende modules hun eigen talenten leren ontdekken. Zij worden de hele periode begeleid door een maatschappelijk sportcoach van Sport-Z. Een mooie kans, bijvoorbeeld ter aanvulling op het CV. 

Jongeren tussen de 15 en 27 jaar, die in de Mare wonen en een opleiding volgen, kunnen zich voor de functie aanmelden via j.zuijdam@sport-z.org of 06-43168901.