Hitjes avond voor jongeren met en zonder beperking in Egmond Binnen 

Gepubliceerd op: 22 mei 2024

Op vrijdag 14 juni vanaf 19.00 uur organiseren jongeren Jessie Tik en Alex Houtenbos (Smiley Sports) in samenwerking met Stichting Sport-Z een Hitjes avond in jongerencentrum Joeb. Deze avond is gratis en toegankelijk voor jongeren die zin hebben in een gezellige, muzikale avond. Aanmelden voor deze (gratis) avond kan via www.sport-z.org/gamenight

Tijdens de ‘Hitjes Avond’ kunnen jongeren genieten van een gezellige avond vol muziek. Zo is er silent disco, een muziekquiz, karaoke, stoelendans (ook voor met een rolstoel) en nog veel meer, dit alles onder leiding van DJ Manon van Oostveen. Het motto van de avond is ‘alles mag, niets moet,’ waarbij de nadruk ligt op een ontspannen en feestelijke sfeer. 

De organisatie is in handen van Jessie Tik en Alex Houtebos van Smiley Sports, die samen met Stichting Sport-Z deze avond mogelijk maken. De locatie aan de Visweg in Egmond Binnen biedt de perfecte setting voor dit muzikale evenement. 

Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.sport-z.org/gamenight. Deelname is gratis. Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie via L.Bijl@Sport-Z.org of 06-43234035. 

Jessie Tik en Alex Houtenbos organisatoren