Gigantische Eindejaars Battle voor G-sporters

Gepubliceerd op: 22 november 2023

De maatschappelijk sportregisseur van Stichting Sport-Z organiseert zaterdag 30 december 2023 de Gigantische Eindejaars Battle. Van 14.00-17.00 kan iedereen vanaf 12 jaar meedoen aan dit speciale G-ZAALvoetbaltoernooi in sporthal Alkmaar Noord (Arubastraat 4, De Mare). Je kunt je aanmelden voor een dag vol sportiviteit en plezier, ook als je geen of weinig voetbalervaring hebt. Aanmelden kan gratis via www.sport-z.org/eindejaarsbattle.

Het eind van het jaar in zicht hebbende is het een mooi moment voor een sportief evenement. In samenwerking met de Giganten van SV Koedijk kwam de maatschappelijk sportregisseur van Alkmaar, Jelle Zuijdam, dan ook tot de organisatie van het zaalvoetbaltoernooi voor een speciale doelgroep. “Hoewel voor zowel de jeugd als de volwassenen in de Kerstvakantie al één en ander georganiseerd wordt, was dat voor de G-sporters in Alkmaar nog niet het geval. We gaan er een sportieve maar vooral gezellige middag van maken, waar iedereen aan mee kan doen.”

Wie vragen heeft of zich wil aanmelden (individueel of als team) kan contact opnemen met Jelle, via j.zuijdam@sport-z.org of 06-34168901.

Moverz begeleiden sportieve activiteiten in hun eigen stad.