Vacature – Collega gezocht

Op dit moment hebben wij geen vacature open staan. Wel zijn wij regelmatig op zoek naar een collega die ervaring heeft in het werken met doelgroepen waarbij een reguliere benadering niet vanzelfsprekend is. Laat je gegevens achter en we benaderen je als we een actueel aanbod hebben.

Kan jij je enthousiasme, ervaring en deskundigheid inzetten om kinderen, jongeren en/of volwassenen te laten werken aan hun sociale, mentale en fysieke gezondheid? Heb jij ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en kan jij activiteiten opzetten om onze doelgroepen weer ‘in beweging’ te brengen? Vind jij het daarnaast een uitdaging om in gesprek te gaan met maatschappelijke organisaties, gemeenten en de doelgroep zelf?

Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor zowel het verzorgen van individuele trajecten als het organiseren van groepsactiviteiten. Een afwisselende en uitdagende functie dus, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Sport-Z biedt momenteel activiteiten aan in en voor de gemeente Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Heiloo, Uitgeest en Castricum, maar ons werkgebied breidt zich steeds verder uit.

Mail je motivatiebrief en CV naar Madeleine Stoop, teamleider sport-Z, m.stoop@sport-z.org of bel 06-11149728 als je nog vragen hebt.

Wij horen graag van je!

Even praktisch: In deze functie zoeken wij iemand met HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in sociaal werk (je kunt hier werkervaring mee hebben opgedaan in de praktijk, of een studie hebben afgerond bijvoorbeeld in de richting van Sociaal Werk, Social Work/SPH of GGZ agoog) en affiniteit hebben met sport en bewegen. Het aantal uur is in overleg. Inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding (schaal 8 cao sport). In eerste instantie gaat het om een overeenkomst voor bepaalde tijd. Na een positieve evaluatie en financiƫle ruimte vanuit de opdrachtgever(s) kan de overeenkomst worden voortgezet.

Jij hebt nu de kans om vanuit onze stichting maatschappelijke impact te maken!

Andere vacatures