Vacature – Krajicek Scholarshipper De Mare

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 15 en 27 jaar voor een speciaal project op het Krajicek Playground in de Mare. Word jij voor 1 jaar onze Krajicek Scholarshipper, dan organiseer je wekelijks onder begeleiding van de maatschappelijk sportcoach van Sport-Z, leuke en sportieve activiteiten op en rondom het Krajicek Playground voor kinderen uit jouw wijk.

Op deze manier draag je op een positieve manier bij aan de buurt en je wordt er zelf ook wijzer van! Per jaar besteed je minimaal 80 uur aan Playground activiteiten en 20 aan de Krajicek Academy. Hier leer je hoe je activiteiten en evenementen organiseert en je leert je eigen talenten verder te ontwikkelen.

Je ontvangt van ons een Nike kledingpakket voor Scholarshippers, een mooie vergoeding die kan oplopen tot € 1000,- (die je bijvoorbeeld kan gebruiken om je studie of schoolkosten te betalen). En als je het traject afrondt krijg je een Krajicek Scholarshipdiploma. Natuurlijk is dit alles een hele goede aanvulling op je CV!

Woon je in Alkmaar-Noord en ben je enthousiast? Neem dan contact op met Jelle Zuijdam, via j.zuijdam@sport-z.org of 06-34168901 en wie weet zien we jou binnenkort ook op het blauwe veldje rondlopen!

Andere vacatures